· 

De nieuwe website is live!

Frisser, moderner en gebruiksvriendelijker  

 

In het licht van alle veranderingen van het afgelopen jaar vonden wij het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van de website. Juan is daarom de afgelopen maanden druk bezig geweest met het design en de bouw van de nieuwe website.

 

Het resultaat: een eigentijdse ‘responsive’ website. Dat betekent dat de site optimaal getoond wordt op je computer, smartphone of tablet. Het staat nu voor 80% klaar. In de komende tijd zal er nog druk verder gebouwd worden om pagina´s en meer functionaliteiten toe te voegen.

 

De gehele ‘look en feel’ van de website is veranderd en hij is veel frisser, moderner en vooral gebruiksvriendelijker. Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen en past beter bij de dienstverlening die we op dit moment leveren.

 

We hebben nog meer uitgebreide informatie toegevoegd over onze producten en diensten. Je kunt online testen maken, een afspraak inplannen, wijzigingen doorgeven en ook intakegesprekken en consulten aanvragen is mogelijk!

Mocht je niet alle informatie op de website vinden die je nodig hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.