· 

Een mooie egale kleur is slechts een paar stappen verwijderd

Als je op ons lijkt, hou je van een mooi kleurtje. Je voelt je zelfverzekerder en ziet er stralend uit, maar het kan lastig zijn om het precies goed egaal te krijgen, vooral wanneer je een bepaalde teint probeert te bereiken door in de zon of onder de zonnebank te liggen.

 

Met de opties voor het bruinen kun je je leven eenvoudiger maken, maar of je nu de persoon bent die zich in de zon bruint, gebruik maakt van een zonnebank of zonloos is, er zijn enkele tips die je kunnen helpen die mooie teint te bereiken waar je naar op zoek bent.

 

Begrijp hoe zonnebank werkt

Wanneer je jouw huid blootstelt aan UV-licht, reageert je lichaam door de melanineproductie in je cellen te stimuleren. Melanine is een pigment dat je huid donkerder maakt om het te beschermen tegen UV-stralen. Door te zonnebaden in een zonnebank kun je de gewenste kleur sneller bereiken dan door in de zon te liggen.

 

Houd je zonnecosmetica bij de hand

Ongeacht de bruiningsmethode die je van plan bent te gebruiken, zorg ervoor dat je je zonnecosmetica meeneemt, zodat ze bij de hand zijn wanneer je ze nodig hebt, om onnodige onderbrekingen in je resultaten te voorkomen, zoals een ongelijke bruining of verbranding in de zon. Pak je zonnebrandlotion of zonnebankcrème van tevoren.

 

Een goed mooie egale kleur is slechts een paar eenvoudige stappen verwijderd. Scrub je huid voordat je gaat bruinen

 

Door je huid te scrubben, verwijder je alle dode huidcellen die er bovenop liggen. Op deze manier zal je op een frisse huid bruinen, waardoor een egaler en langer houdende bruine teint ontstaat.

 

Bouw je bruine teint langzaam op

Doe niet alsof je van nul naar honderd in een dag gaat. Of je nu besluit om op natuurlijke wijze te bruinen of om zonnebanken te gebruiken, je moet langzaam aan je kleurtje werken tot je de gewenste kleur bereikt. De huid aan te veel UV-licht blootstellen kan schadelijk zijn voor de huid. Neem de tijd om een basis kleur te krijgen.

 

Vermijd heet douchen

Warme douches zijn heerlijk, maar ze kunnen je huid uitdrogen. Een kleurtje op een droge huid heeft geen lang leven, dus probeer na het zonnen een tijdje warm te blijven. Vervang een hete douche door een lauw warme douche en zorg ervoor dat je je huid droog debt. Wrijving van de handdoek kan ook je teint beschadigen.

 

 

 

Voor de beste zonnebank ervaring in Hoogvliet en omstreken breng je een bezoek aan Bizonder Wellness Centre. We hebben heel voordelige memberships en wisselende aanbiedingen. Mis het niet!