· 

Hoe bescherm en perfectioneer je de natuurlijke en gezonde uitstraling van de huid tegen schadelijk UV-Straling en luchtvervuiling?

Prisma Protect SPF30

Sta je er weleens bij stil dat niet alleen UV-straling maar ook luchtvervuiling een aanzienlijke verborgen vijand is voor de huid? Vaak zijn we ons er niet van bewust dat alhoewel luchtvervuiling niet waarneembaar is met het blote oog, de schadelijke effectenalles behalve onzichtbaar zijn. Het kan bijvoorbeel leiden tot hyperpigmantatie en overgevoeligheid van de huid.

 

Dermalogica heeft hun allernieuwste moisturizer Prisma Protect SPF30 op de markt gebracht. Het werkt proactief samen met het natuurlijke beschermingingsmechanisme van de huid, die elke dag in actie is om een defensieve barrière aan te leggen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV-straling en luchtvervuiling.

 

Prisma Protect SPF 30 transformeert daglicht naar energie voor de huid om zo het beschermend weerstandsvermogen van de huid tegen UV-straling, dankzij een een breed spectrum SPF30. Het blokkeert maar liefst 85% fijnstof uit luchtvervuiling om ons heen dankzij een uiterst innovatieve formule van krachtige antioxydanten.

 

Prims Protect SPF30. Een echte Master Multitasker voor de huid is vanaf nu bij ons in de salon verkrijgbaar.