· 

DRAAI DE TIJD TERUG MET BDR!

Vanaf 16 september

Introduceren we de meest innovatieve en revolutionaire behandelmethode voor huidverbetering en huidverjonging. Beauty Defect Repair (bdr)

Als beauty experts waren wij al een aantal jaar opzoek naar een behandelmethode welke verbluffend mooie en toch met natuurlijke resultaten de huid kan verjongen en verbeteren. We zijn daarbij uitgegaan van onze visie dat wij graag luxe behandelingen en producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare tarieven aan onze klanten willen aanbieden. En na lang zoeken en vergelijken is onze keuze gevallen op bdr Medical Beauty Concept met een subliem effect.

 

De meeste huidverbeteringsmethoden en huidverzorgingsproducten zijn niet in staat actieve ingrediënten diep te vervoeren in de juiste huidlagen om zo de huid intensief te verzorgen. Het bdr onderzoekslaboratorium heeft een geheel nieuwe serie van biotechnologische producten ontwikkeld waardoor het bdr wél lukt om actieve ingrediënten diep de huid in te vervoeren. Innovatieve technologie gecombineerd met de meest waardevolle natuurlijke micro moleculaire ingrediënten optimaliseren de huidconditie optimaal!

 

Ons team van specialisten gaan een combinatie van moderne apparatuur en dermaceuticals ontwikkeld door BDR inzetten om dromen om te zetten in realiteit: het effectief aanpakken van huidveroudering en huidproblemen!

 

“Age Repair” – niet alleen “Anti-age”
Geschikt voor iedere huid, elke huidconditie, ieder huidprobleem en na één behandeling al resultaat!

 


MELD JE NU AAN VOOR MEER INFO, UPDATES, EARLY BIRD AANBIEDINGEN EN MEER!