· 

Hoe blijf je langer bruin? 5 tips voor een langer zomer look.

Nog niet zo lang terug van vakantie. Je bent compleet relaxed en mooi bruin. Beter gezegd: je pronkt met je mooie summer glow. Met deze 5 tips kun je nog lang blijven stralen, ook al moet je weer aan de bak.

 

Blijf langer bruin door je huid te scrubben

Nee je scrubt je kleur niet eraf. Sterker nog, door dode huidcellen te verwijderen zal je langer bruin blijven. Het bruiningsproces speelt zich af op cel niveau in de diepere huidlagen en niet in de opperhuid. Scrubben lijkt een agressieve methode van huidverzorging, maar het zorgt ervoor dat je huid weer opleeft en je bronzen gloed weer zal stralen.

 

Aanvullende tips:

  • Scrub je lichaam en gelaat 1 tot 2 keer per week.
  • Wij bevelen voor het lichaam Salty Beach salt scrub van Selfie warm aan.
  • Kies voor het gezicht een scrub met fijne korrels.

 

Neem af en toe een zonnebad onder een professionele zonnebank

De ideale manier om je summer glow langer te behouden is door een verantwoorde manier gebruik te maken van één of meerdere zonsessies onder een professionele zonnebank. Makkelijker kan haast niet. Met onze Indian Summer Tan Deal kun je die zomer look nog zeker een maand langer behouden.

 

Aanvullend tips:

  • Omgang met zon- (UV)licht moet verstandig gebeuren. Er is geen verschil tussen zonlicht buiten of onder de zonnebank. Volg daarom altijd het advies van onze gecertificeerde consulenten op.
  • Gebruik altijd zonnecosmetica tijdens je zonnebad. Je wordt 30%-40% bruiner met dan zonder en je bruining start al na 1 tot 3 minuten i.p.v. na 8 minuten.
  • Scrub je lichaam 24 uur voor je zonnesessie.
  • Gebruik altijd een goedgekeurde beschermingsbril voor je ogen.

Een goed gehydrateerde huid is noodzakelijk om je bruining te verlengen.

We maken zelden tijd vrij om behoorlijk aandacht aan de verzorging van onze huid te besteden en iedere dag te hydrateren. Een goede hydratatie is pure ontspanning voor een gestreste huid die vooral in ze zomer bloot heeft gestaan aan zonlicht. Gebruik daarvoor bij voorkeur aftersun met tanning extender, zoals de Tanning Skincare lijn van Devoted Creations. In tegenstelling tot een normale hydraterende lotion zitten de producten van Devotion daarnaast bomvol voedende en verzachtende bestanddelen die je huid snellen herstellen.

 

Aanvullende tips:

  • Klaar met douchen, meteen smeren.
  • Gebruik voor je gezicht het liefst een andere crème.
  • Drink geregeld voldoende water.

SelfTanner (zelfbruiner). Het wondermiddel voor een bruine kleur die langer blijft.

Jammer, maar niet minder waar. Uiteindelijk vervaagt hoe dan ook je kleurtje als je het niet meer bijhoudt. Help moeder natuur dan een handje door na het scrubben één van de selftanners Tan'n Go van Selfie aan te brengen en je hebt binnen luttele minuten de bronzen glow waar je trots op was weer terug.

 

Blijf langer bruin door deze goede gewoonten in je dagelijkse routine op te nemen.

Het feit dat de vakantie weer voorbij is en je naar alle waarschijnlijkheid weer aan de bak moet, wil niet zeggen dat de zomer ineens ook over is. Ook september en oktober zullen nog mooie dagen met zich meebrengen. Meteen een ideaal moment om je bruine zomer look mooi met deze tips in stand te houden.