· 

Prijsverhogingen 2022

Beste Bizonder Klant,

We hebben GOED nieuws en slecht NIEUWS. 

We beginnen heel clichématig natuurlijk met het slechte nieuws. 

COVID-19 heeft heel wat teweeg gebracht in 2020 en 2021. Helaas zijn de gevolgen voor de beauty en wellness branche groot gebleken. Voor ons blijft, ondanks dit alles, kwaliteit en service voorop staan.

Om ook in het nieuwe jaar de hoge kwaliteit en service van Bizonder Wellness Centre  te kunnen blijven waarborgen zijn wij genoodzaakt om per 1 januari 2022 onze prijzen te verhogen. 

Het afgelopen jaar zijn de meeste inkoopprijzen, evenals kosten van energie en huur extreem hard gestegen. Zo zijn de inkoopprijzen van onze leveranciers tot wel 40% gestegen. Dergelijke prijsstijgingen zijn historisch en hebben we de afgelopen 20 jaar niet eerder meegemaakt. 

Wij zijn ons ervan bewust dat de aanpassing een grote uitdaging voor iedereen is. Bij Bizonder doen wij er alles aan om de prijzen zo gunstig mogelijk te houden, het is ook niet voor niets dat we de afgelopen 4 jaar (sinds 2018) geen grote prijswijzigingen hebben doorgevoerd. Echter zien wij geen andere mogelijkheid wanneer wij onze Bizondere service en Voordeel Membership aan willen blijven bieden.


Maar het goede nieuws is dat je met ons Bizonder Voordeel Membership nog steeds tussen de 30%  en 50% VOORDELIGER uit bent dan elders.

Intussen doen we er alles aan om up-to-date te blijven met de nieuwste behandeltechnieken en ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo is er de afgelopen jaren, minerale (bruids) make-up, massage en cryotherapie aan ons assortiment toegevoegd. En in het komende jaar wordt ons assortiment nog verder uitgebreid en verbeterd.

Romy en Sabrine volgen alle trainingen van onze merk partners om zo hun vaardigheden op peil te houden en te upgraden. Zo worden ze onder andere Dermalogica Expert. Sabrine gaat zich verder specialiseren in de allernieuwste technieken van permanente make-up.

Ook worden we officieel opleidingsinstituut voor Alessandro gel systems in Nederland. 

 

En als kers op de taart wordt in de loop van het jaar onze trouwe Ergoline Classic 700 ingeruild voor de nieuwste Ergoline Light Vision zonnebank.

 

Kortom de meest luxe merken voor de betaalbare prijzen.

Natuurlijk zullen wij zoals je van ons gewend bent regelmatig Bizonder mooie en scherpe aanbiedingen blijven doen.

 

Lock je Voordeel Membership 
Heb je een van onze Voordeel Memberships en wil je het tarief van dit jaar behouden? Lock dan je Membership voor heel 2022 door het in één betaling voor 24 december te voldoen. Er vindt dan heel 2022 geen SEPA afschrijving meer gedaan. Dit betekent bijvoorbeeld voor het Silver membership dat je voor slechts € 288,- klaar bent voor een heel jaar zonplezier. 

 

Bekijk hier de tarieven voor onze memberships