BDR

Beauty Defect Repair

Medical Beauty Concept

Het komt steeds minder voor dat mensen kiezen voor cosmetische ingrepen zoals facelifts. Dit is ook heel logisch als je heel eenvoudig en pijnloos een fantastisch resultaat kunt krijgen.

 

Maak nu kennis met BDR (Beauty Defect Repair) en laat je verrassen door de vele toepassingen voor huidverbetering en huidverjonging. De behandelingsresultaten vergelijkbaar met een medische behandeling zijn opzienbarend. Met behulp van de BDR-methode wordt de huid wakker geschud omdat de huidfuncties intensief geactiveerd worden waardoor die zich kan vernieuwen, zelfs bij diepliggende rimpels.


BDR wordt toepast bij:

  • gebrek van elasticiteit en spankracht
  • zonbeschadigde huid
  • mimische rimpels
  • leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes
  • verminderen van littekens. Bijvoorbeeld door acne
  • droge en ruwe huid
  • grove poriën en onzuivere huid
  • zeer gevoelige huid
  • ouderdoms- en pigmentvlekken

De eerste behandeling geeft al meteen een gladder en voller aanzien omdat door de verbeterde vochtbalans en doorbloeding de huid aan spankracht gewonnen heeft en ontspannen oogt. De pijnloze behandelmethode biedt een uitkomst voor degene die zonder cosmetische ingrepen snel zichtbaar resultaat willen.

Toegepaste behandeltechnieken

Melkzuurpeeling

En glycolzuurpeeling voor het verfijnen van poriën, het verminderen van rimpels, het gladder maken van verdikte en ruwe huid en het versnellen van celvernieuwing. De keuze voor het inzetten van de verschillende peelings wordt bepaald door de dikte van de huid.

Micro/Profipeel

Een mechanische peeling die afhankelijk van de dikte van de huid, aansluitend uitgevoerd kan worden. Hierbij kunnen dode huidcellen verwijderd worden. Dit kan hiermee vijf tot tien huidcellen diep.

Calming light

Dit diep kalmerend blauw licht wordt tijdens behandelingen toegepast om rode, gevoelige en acne huid te tot rust te brengen en het zuurstofgehalte in de huid te verhogen.


Microneedling XL

Deze vervolgbehandeling kan in het programma geïmplementeerd worden waardoor de ingrediënten van de BDR verzorgingsproducten optimaal door de huid kunnen worden opgenomen. Deze behandeling stimuleert ook de functie van de huid om zich te regenereren en collageen aan te maken.

Microneedling XS

Wordt in combinatie met een serum met ontspannende peptiden ingezet om lokaal op rimpeltjes te werken. De rimpeltjes worden aan de hand van een speciale techniek en met behulp van een apart opzetstuk onder handen genomen. De hulpstoffen kunnen daardoor uiterst secuur in de rimpel worden gesluisd waar de focus op ligt. De hulpstoffen kunnen daarom beter worden opgenomen door de huid.

Gelmasker of vliesmasker

De BDR behandeling wordt afgesloten door het aanbrengen van een gel- of vliesmasker van druivenpitolie en andere kalmerende werkstoffen.


Gegarandeerde zichtbare en langdurige effecten

Voor het snelste en beste resultaat bevelen wij de BDR-methode in een intensiever kuurverband aan of een periode van 6 tot 8 weken. Om het mooie effect te behouden is het raadzaam om de behandeling elke 4 tot 6 weken te herhalen.

ervaringen en resultaten van Klanten

Bianca heeft jaren last gehad van actieve acné. Als gevolg daarvan hyperpigmentatie en pigmentverschuivingen in het gelaat aan overgehouden. Na onsuccesvol verschillende behandelingen en producten gebruikt te hebben is er na slechts één bdr kuur buitengewoon veel verschil te zien. Bianca is enorm tevreden.

Ilona wilde graag de fijne lijntjes rond de ogen aanpakken. De bekende mimische rimpels die onvermijdelijk ontstaan zijn met behulp van microneedling bij de Special Focus treatment zichtbaar vermindert.


Stap in de BDR Time Capsule en overtuig jezelf!

Ontdek wat deze unieke behandeling voor je huidconditie kan betekenen. Je zult versteld staan van het resultaat.

Prijzen

Intake + Fresh & Glow          45 minuten

€45,00
BELLEN

Fresh & Glow                         45 minuten
De ideale starter bdr behandeling voor perfecte huid in een korte tijd. Geschikt voor man de of vrouw die direct een zichtbaar effect wilt.
Behandeltechnieken: re-action tonic, microneedling XL, serum, vlies/gel masker
.

€45,00

BOEKEN

Special Focus                         50 minuten

Bij deze behandeling ligt de nadruk op de specifieke huidzones zoals de ogen, lippen, het voorhoofd en de hals. Deze behandeling heeft ook positief effect op littekens.
Behandeltechnieken: fruitzuurpeeling, micro/profipeel, microneedling XS op zone, serum, vlies/gel masker, massage, afsluitende verzorging.

€58,00
BOEKEN
Party Booster                                50 minuten

De ultieme behandeling om de huid in top vorm te krijgen voor die ene speciale gelegenheid, bijvoorbeeld bruiloft.
Behandeltechnieken:
fruitzuurpeeling, micropeel, serum, laser effect mask, massage, afsluitende verzorging.

 

€55,00
BOEKEN
Power Dynamic                              60 minuten

Krachtige intensieve verzorging voor de dynamische, succesvolle en goed verzorgde man en vrouw van tegenwoordig. Ideaal voor het verstevigen van vermoeide energieloze huid die neigt naar kleine rimpeltjes. 

Behandeltechnieken: fruitzuurpeeling, micro/profipeel, microneedling XL, serum, massage, vlies/gel masker, afsluitende verzorging.

€73,00

BOEKEN

Power Dynamic Plus                      75 minuten

 

Krachtige intensieve verzorging zoals Power Dynamic voor man en vrouw met extra focus op één specifieke zone met microneedling XS

€84,00
BOEKEN

Clean & Fresh                                  75 minuten

 

Deze speciale behandeling met dieptereiniging voor gelaat en hals is met name geschikt voor de vette en onzuivere huid. Ideaal voor de jonge “probleemhuid”.

Behandeltechnieken: fruitzuurpeeling, micro/profipeel, comedonen verwijderen, serum, vlies/gel masker, massage, afsluitende verzorging.

€82,00
BOEKEN

Cell Repair                                       85 minuten
Een prettig aanvoelende behandeling voor het herstellen en beschermen van de huid van gelaat en hals. Door de combinatie van stimulerende werkstoffen wordt de opbouw van de huid verbeterd. Ideaal voor een vermoeide energieloze huid en beginnende lijntjes. 

Behandeltechnieken: fruitzuurpeeling, micro/profipeel, microneedling XL & XS zone naar keuze, massage, serum, vlies/gel masker, afsluitende verzorging.

€92,00

BOEKEN

Age Control Repair                          120 minuten

Intensieve behandeling voor de veeleisende huid van gelaat en hals, brengt de huid weer in topvorm en geeft haar de jeugdigheid terug.

Behandeltechnieken: fruitzuurpeeling, micro/profipeel, massage, microneedling XL & XS, vlies/gel masker, afsluitende verzorging.

 

€128,00

BOEKEN