Cryolipolyse

Naast een uitgebreid scala aan huid en beauty treatments kan je bij Bizonder Wellness Centre ook terecht voor Crylypolyse behandelingen. Met behulp van Cryolipolyse (ook wel freeze sculpting genoemd) is het mogelijk om subcataan vet ofwel onderhuidsvet te reduceren en de vorm van het lichaam te corrigeren. Hierbij moet je denken aan taai vetweefsel dat niet of amper onder invloed van training of dieet weggaat.

 

Om deze "probleem zones" aan te pakken bieden wij de Bodywizard Cryolipolise behandeling van Medcos aan. Ongeacht de probleem zonde is er een grote kans dat de Bodywizardeen oplossing biedt. De meest behandelde gebieden zijn buik, benen, love handles rond de heupen en muffin top rond de flanken. Zelfs de vetophoping rond de mannelijke borsten kunnen worden behandelt. 


 • ZONDER OPERATIE
  Het is een non-invasieve behandeling. Er komen dus geen chirurgisch mes of naalden aan te pas. Volledig pijnloos en geen herstelperiode.
 • AANGETOOND BEWEZEN TECHNOLOGIE
  Bodywizard Cryolipyse is een goedgekeurd systeem 10.000 succesvolle behandeling door heel Nederland.
 • DOELTREFFENDE METHODE
  Cryolipolyse is een effectieve werkwijze om doelgericht vetcellen aan te pakken.
 • SNEL
  De Bodywizard heeft 4 behandelkoppen waardoor meerdere zones gelijktijdig behandelt kunnen worden. Dus kortere behandeltijden.


Hoe werkt cryoliplyse?

De cryolipolyse behandelmethode wordt verricht met behulp van  het gecertificeerd Medcos Bodywizard systeem. Een speciaal naar het lichaam gevormde applicator wordt op de behandelzone aangebracht. Dit zorgt ervoor dat er heel secuur en specifiek behandelt kan worden. De huid en vetweefsel onder worden in de applicator vacuüm getrokken, waarna het koelingsproces start.
Lees verder.....

is cryolipyse voor jou?

Cryolypolyse is het plaatselijk verwijderen van vetweefsel met behulp van "bevriezen." Door middel van deze techniek is het mogelijk de meest voorkomende probleemzones strakker te maken. Beantwoord een aantal vragen en ontdek of cryolypolyse voor jou geschikt is.

Doe hier een Cryoscan