Blog

We hebben een vaas gevuld met heerlijke chocolade paaseitjes, maar weet jij hoeveel er in zitten? Raad het aantal en win een geweldige prijs!

Hoe doe je mee?

 1. Like onze facebook pagina & Instagram account en dit bericht (op fb of insta)
 2. Plaats jouw schatting in de comments van dit bericht (op fb of insta)
 3. Tag een vriend(in) die ook wel zou willen winnen! (op fb of insta)

De persoon die het dichtstbij het juiste aantal zit, wint een fantastische prijs! Maar let op, als er meerdere correcte antwoorden zijn, kiezen we de winnaar willekeurig.

Raad het aantal en win een geweldige prijs!

Onze heerlijke nieuwe moisturizer Frozé Fantasy, een cadeaubon en
de paaseitjes in de vaas
!

P.S. Wil je extra kans maken om te winnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en je krijgt een extra raadpoging!

De winnaar wordt op ondag 9 april {1e Paasdag} bekend gemaakt op onze social media kanalen en ontvangt een persoonlijk bericht.

Veel succes met raden en fijne Paasdagen gewenst!

Aantal woorden: 666 | Leestijd: 3 minuten | Leestijd dikgedrukt: 40 seconden.

Sabrine biedt al ruim 12 jaar permanente make-up (PMU) behandelingen aan bij Bizonder. PMU is de afgelopen jaren enorm gegroeid dankzij sociale media. Ook zijn de technieken verbeterd en geprofessionaliseerd. Waar vroeger bijvoorbeeld een wenkbrauw werd ingekleurd, is er nu meer behoefte aan natuurlijk ogende wenkbrauwen. Hairstrokes, powderbrows of een mix van beide zorgen voor het gewenste effect.

Als toegewijde permanente make-upartiest, heeft Sabrine zich sinds kort gespecialiseerd in hairstrokes en powderbrows. Daarom delen we graag haar enthousiasme en kennis over de voordelen van permanente make-up.

PMU kan een geweldig alternatief zijn als je op zoek bent naar een middel om tijd te besparen op je dagelijkse routine of een oplossing voor asymmetrische wenkbrauwen.

Een van de belangrijkste voordelen van permanente make-up is dat het je natuurlijke schoonheid kan accentueren. De juiste wenkbrauwvorm kan je gelaatstrekken aanvullen en de uitstraling van je gezicht versterken. Door hairstrokes en powderbrows te gebruiken, kan je een natuurlijke look krijgen die past bij je gezichtsvorm en huidskleur.

Ook bespaart permanente make-up tijd. Nooit meer je wenkbrauwen tekenen of elke ochtend eyeliner aanbrengen. Je make-up is altijd onberispelijk zonder dat je er iets aan hoeft te doen. Dit geeft je meer tijd in de ochtend om andere dingen te doen, zoals genieten van een kopje koffie of een korte workout.

Een ander belangrijk voordeel van permanente make-up is dat het een effectieve optie kan zijn voor personen die last hebben van allergieën of een gevoelige huid hebben. Permanente make-up kan een goed alternatief zijn als je allergisch bent voor gewone make-up. Omdat permanente make-up niet vervaagt of uitloopt in de zon of regen, is het bovendien ideaal voor mensen die actief zijn en veel buiten zijn.

Wenkbrauwen spelen een cruciale rol bij gezichtsuitdrukking. Dit kan van invloed zijn op hoe anderen je kijken  en het geeft je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Het kan moeilijk zijn om de perfecte vorm en dikte van de wenkbrauwen met traditionele make-up te krijgen. Met permanente make-up daarentegen kan je symmetrische, natuurlijk ogende wenkbrauwen creëren die passen bij jouw gezicht en jouw persoonlijkheid.

Permanente make-up is een uitstekende manier om asymmetrie in de wenkbrauwen aan te pakken. PMU kan je helpen een evenwichtige en egale vorm te krijgen als je asymmetrische wenkbrauwen hebt. Door een professional in te schakelen, kan je de beste resultaten bereiken en kan je ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen perfect zijn afgestemd op jouw gezicht.

Als je permanente make-up overweegt, is het van cruciaal belang om de juiste brow specialist te kiezen. Zoek naar een artiest die gespecialiseerd is in het gebied waarin je geïnteresseerd bent, zoals hairstrokes of powderbrows. Bekijk het portfolio van de artiest om er zeker van te zijn dat je van haar stijl en de kwaliteit en werk houdt.

Kortom, permanente make-up biedt verschillende voordelen voor personen die op zoek zijn naar een gemakkelijke, tijdbesparende en langdurige cosmetische optie. Het kan je zelfvertrouwen en zelfrespect vergroten en tegelijkertijd je natuurlijke schoonheid vergroten. Maar het is belangrijk om een ​​bekwame en ervaren artiest te vinden die je wensen kent en je wensen kan vertalen naar een prachtige permanente make-up look.

Sabrine is gespecialiseerd in het creëren van natuurlijk ogende hairstrokes en powderbrows die passen bij je gezichtsvorm en huidskleur. Wij bieden een rustige en vriendelijke omgeving waarin je jezelf op je gemak kunt voelen terwijl je perfecte PMU look gecreëerd wordt. Om de beste ervaring en resultaten te bieden, is Sabrine opgeleid en gekwalificeerd in de nieuwste technieken en gebruikt zij pigmenten en materialen van de hoogste kwaliteit die aan de strengste eisen voldoen. De kwaliteitseisen aan pigmenten en hygiëne worden elk jaar door de GGD gecontroleerd. 

Als je geïnteresseerd bent in permanente make-up en de voordelen die het kan bieden, neem dan contact met ons op voor een consult. We bespreken graag je wensen en doelen en geven je deskundige begeleiding om de ideale permanente make-up uitstraling voor je te creëren. Sabrine zorgt ervoor dat je tevreden bent met het eindresultaat en dat je vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Aantal woorden: 843
Leestijd: 4 minuten
Leestijd dikgedrukt: 50 seconden

Het leven kan soms chaotisch en overweldigend zijn, en het kan moeilijk zijn om afstand te nemen van de drukte en gerace. Veel mensen hebben moeite om met stress om te gaan en tijd voor zichzelf te vinden. Stress kan schadelijk zijn voor je fysieke en mentale gezondheid als je niet oppast. Het is van cruciaal belang om een manier te vinden om stress en spanning los te laten. Een massage behandeling is een uitstekende manier om zowel fysieke als mentale spanningen in het lichaam in balans te brengen.


Als je echter nog nooit een massage hebt gehad, kan het een beangstigende en overweldigende onderneming zijn om een massage te kiezen en te ontvangen die bij je past. Een full body massage kan enorm transformerend zijn. En als je jezelf van tevoren goed informeert door onderzoek te doen, kan je onnodige spanningen tijdens je eerste bezoek voorkomen. Wil je meer weten over het ontvangen van een full bodymassage van Aysana Massage bij Bizonder? Lees dan verder voor meer informatie.


Wat is een full body massage precies?

Een full body massage is een ontspannende ervaring die je als herboren zal laten voelen. Dit soort massage duurt normaal gesproken minstens 60 minuten, zodat er genoeg tijd is om te concentreren op de belangrijkste delen van het lichaam, zoals de rug, schouders, benen, voeten, armen, handen en nek. Je wordt verzocht op je gemak uit te kleden en de therapeut respecteert je bescheidenheid door u een laken of deken te geven om jezelf te bedekken.

De sessie begint meestal met op de buik liggen, waarbij de aandacht van de rug start en zich een weg baant naar de benen en voeten. Vervolgens rolt men dan op de rug en Sandra werkt zich een weg omhoog over het lichaam, meestal eindigend met de nek en soms de hoofdhuid.

Als je specifieke probleemgebieden in gedachten hebt, laat het Sandra weten, en zij zal zich dan concentreren op die gebieden die je de meeste ongemak bezorgen in je dagelijks leven.


Wat zijn de voordelen van een volledige lichaamsmassage?

Een volledige lichaamsmassage zorgt uiteraard voor grote ontspanning en verlichting van ongemakken in het lichaam. Het heeft echter ook echte gezondheidsvoordelen. In studies is aangetoond dat een massage behandeling nuttig is bij het behandelen van:

 • Chronische pijn in de onderrug
 • Angst
 • Stress
 • Slapeloosheid
 • Verwondingen aan zacht weefsel 
 • Hoge bloeddruk


Enkele fysieke voordelen zijn:

 • Verminderde spierspanning
 • Verbeterde bloedsomloop
 • Verhoogde beweeglijkheid en flexibiliteit van de gewrichten
 • Verbeterde huidskleur
 • Verhoogde mentale alertheid

Een massage kan rustgevend aanvoelen, maar het lichaam wordt tegelijkertijd ook geactiveerd, wat uitstekend is voor jou en je gezondheid. Het maakt je spieren, organen en klieren wakker, verplaatst bloed en lymfevocht en voert afvalstoffen af en stimuleert de aanmaak van hormonen.


Cupping:
Tijdens een full bodymassage kan Sandra intuïtief en altijd in overleg cupping als extra middel inzetten om de gebieden die het nodig te behandelen.

Wat is cupping?

Cupping is een massagebehandeling waarbij vacuüm wordt gebruikt om bindweefsel te decomprimeren of wel los te maken. In tegenstelling tot andere manuele massages die bindweefsels samendrukken. De cup zuigt zacht op je huid en tilt onderliggend bindweefsel tijdens het cuppen op in de cup.


Hoe voelt het aan?

Cupping is een heerlijk prettige en niet pijnlijke behandeling. Het gevoel is er een van trekken aan de huid wanneer de cup in een rollende beweging wordt bewogen. Vanwege de verhoogde bloedtoevoer naar de regio, wordt vaak roodheid of een gevoel van warmte gevoeld wanneer de cup wordt losgelaten.


Hoe lang duurt een full body massage?

De lengte van een sessie is geheel afhankelijk van jou en je comfortniveau. Massage sessies duren doorgaans ongeveer een uur. Dit is de gebruikelijke duur van de afspraak die door klanten wordt gekozen. Wij bieden ook ook kortere massages aan die gericht zijn op een specifiek deel van het lichaam. En we bieden ook andere langere massages aan met andere technieken.


Wat moet ik aandoen als ik voor het eerst een massage krijg?

Draag naar je afspraak waarin je je het meest op je gemak bij voelt. Wanneer je de massageruimte binnenloopt, zal Sandra je vragen om je te ontdoen van kleding tot waar jij het pretting vindt. Ze verlaat de kamer en laat je uitkleden en onder de meegeleverde lakens op de behandeltafel te gaan liggen, zodat je constant bedekt bent. Ze zal het laken alleen verplaatsen om op één deel van het lichaam tegelijk te masseren. Om verschillende redenen kan gevraagd worden om kleding uit te doen. Direct contact met de huid- en spiergebieden helpt bij het geven van een effectievere massage.

Bovendien zouden de druk en bewegingen van de handen van Sandra overmatig gekreukte kledingstukken veroorzaken, waardoor het masseren veel moeilijker wordt. Ze komt niet in de buurt van intieme delen van het lichaam en luistert naar alle verzoeken die je hebt met betrekking tot locaties die je wil vermijden.

Wat kost een full bodymassage?

Afhankelijk van het type massage, de duur van de massage en de intensiteit van de massage kan de prijs variëren. Echter de prijs van een full bodymassage in onze praktijk is €62,50

 

Het voorjaar staat voor de deur en langzaam beginnen we allemaal de vakantiekriebels te krijgen. De zon laat zich steeds vaker zien. De temperaturen en de zonkracht lopen langzaam op. En zoals als ieder voorjaar lezen we steeds vaker berichten over de gevaren van zonlicht en met name zonnebanken. Helaas is er weinig tot geen aandacht voor verantwoord zongedrag. We begrijpen de jaarlijks terugkerende waarschuwingen wel. Verbranding van de huid kan al binnen 30 minuten. Om deze reden willen we het belang van verantwoord gedrag nadrukkelijk onderstrepen. De straling van zonlicht zowel binnen als buiten kan schadelijke invloed hebben op de huid. Door op een verantwoorde manier te zonnen verklein je de kans op verbranding, pigmentverschuivingen (vlekken), DNA –schade, huidveroudering en uiteindelijk huidkanker in later stadium van je leven.

Verantwoord zonnen

Crèmes en lotions zijn zeer belangrijk voor het hydrateren en beschermen van de huid om veilig en mooi bruiningsresultaat te krijgen. Onder de zonnebank gebruik je zonnecosmetica om de huid niet te laten uitdrogen en het bruiningsproces te versnellen.

In de buitenzon is het gebruik van een crème met een beschermingsfactor om de huid te beschermen tegen verbranding en niet om langer in de zon te kunnen blijven. Houd er rekening mee dat geen enkele zonnebrandcrème 100% bescherming biedt. Dragen van beschermende kleding op het heest van de dag is naast het gebruik van een zonnebrandcrème de beste manier verbranding te voorkomen.

Essentiële tips voor veilig en verantwoord zongedrag

Nu de zonnestralen in het voorjaar weer toenemen willen je er weer extra bewust te maken zijn er hier 7 tips om verantwoord te genieten van zonlicht.

TIP 1
Laat je huid rustig wennen aan zonlicht. Als je huid lang niet is blootgesteld aan zonlicht is de kans op verbranding extra groot.
 Door bijvoorbeeld een zonnebankkuur kun je langzaam je huid laten wennen aan UV-A en B stralen. Gebruik in de buitenzon altijd minimaal factor 30.

TIP 2
Smeer je huid altijd in, ook al is het bewolkt of zit je in de schaduw. 
Zelfs op bewolkte dagen kun je nog verbranden, omdat de UV-stralen niet door wolken worden tegengehouden. Ook als je gebruikt maakt van een zonnebank is het belangrijk om een zonnebankcrème te gebruiken om je huid tegen uitdroging en veroudering te beschermen.

TIP 3
Smeer je huid in de buitenzon om de 2 uur in. 
Als je activiteiten zoals wandelen, fietsen, zeilen of zwemmen neemt de kracht van de beschermingsfactor af door zweten, nat worden door water en het afdrogen. Belangrijk om te weten. Een zonnebrandcrème is nooit waterproof. Na 1 keer zwemmen is alle crème van de huid af. Smeer je dan meteen opnieuw in.

TIP 4
Smeer je royaal in. Gebruik voor elk ledemaat minimaal 40 ml. aan om een optimale bescherming te krijgen.
 Dat is ongeveer ter grote van een 2 euro munt. Voor de borstkas, buik en rug heb je 2 keer die hoeveelheid nodig. Eén fles of tube hoort na twee weken vakantie op te zijn.

TIP 5
De houdbaarheid van een zonnebrandcrème of zonnebankcrème is belangrijk.
 “Ik heb nog een fles van 1 of 2 jaar geleden” is een zin die we vaak horen. De houdbaarheid van een crème is ongeveer 12 maanden. Hierna neemt de werking en mate van bescherming aanzienlijk af. Koop daarom dus elk jaar een nieuwe fles.

TIP 6
Laat je huid nooit verbanden.
 Te vaak horen wij nog dat mensen de mening hebben dat hun huid na verbranding optimaal beschermt is tegen de zon omdat ze dan pas echt goed bruin worden. Verbranding verandert de huid op DNA niveau en lijdt op latere leeftijd vaak tot huidkanker. De huid is na vervellen extra gevoelig en moet dan juist extra goed beschermt worden. Vergeet vooral niet de voeten, oorschelpen, handen neus en decolleté als je badkleding draagt. Dit zijn de delen die het vaakst verbranden.

TIP 7

Smeer altijd minimaal met SPF 30 de huid in. “Maar dan wordt ik minder bruin.” Dit is een absolute fabel. Je wordt zeker wel bruin. Het kan inderdaad wel iets langer duren, maar eenmaal bruin houd je de kleur veel langer vast. Een belangrijke stelregel om te onthouden is: “Een goed gehydrateerde en beschermde huid wordt dieper bruin en blijft langer mooi.” Dit geld voor de buitenzon en voor het gebruik van een zonnebank.