Even voorstellen.
Ik ben Michèle, trotse moeder van een zoon en echtgenote van Jeroen.

Bijna 15 jaar geleden ben ik begonnen bij Bizonder Wellness Centre. Eerst als zonneconsulente en daarna zeer snel een cursus gevolgd om ook als Nagelstyliste aan de slag te gaan. Door mijn jarenlange ervaring kan ik goede adviezen geven over het zonnen en de producten. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht voor informatie over goede hand- en nagelverzorging. Dit doe ik met heel veel plezier.

Een van mijn hobby’s is lekker praten over zeer verschillende onderwerpen en dat kan goed in ons vak. Zo is iedere dag weer anders, net als de mensen die bij ons op bezoek komen. Het is ook altijd mijn doel om iedereen met een goed gevoel weer naar huis te zien gaan.

Stilzitten, behalve achter de nageltafel, is ook niet aan mij besteed. Naast mijn werk bij Bizonder begeleid ik mensen naar een gezonde leefstijl. Houd ik mijn lichaam soepel met Yoga, werk aan mijn conditie met boksen en zit regelmatig op de fiets. Ook help ik op de school van mijn zoon mee in de moestuin. En mijn hersenen train ik door veel te lezen.

Graag verwelkomen we u voor een gezellig praatje en een heerlijke behandeling.