Ik ben Sabrine,

In 2000 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste en pedicure behaald. Mijn certificaat voor permanente make up in 2001. In 2006 al ervaring opgedaan met definitief ontharen en later ook een diploma daarvoor behaald. Als laatst heb ik mij nog in 2013 gespecialiseerd in acne. Ik heb 17 jaar ervaring in dit vakgebied en ben ik van plan om mij nog verder te specialiseren.

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Bizonder. Bij mij kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicure, acne behandelingen, IPL ontharen en permanente make up. Tevens sta ik geregistreerd en daardoor kunt u eventueel een vergoeding via uw zorgverzekering krijgen voor IPL en acne behandelingen. Verder adviseer ik ook onze zonneklanten.

Het leuke aan mijn vak vind ik het contact met de mensen, de huid opknappen, tevreden klanten en mooie resultaten. Omdat we zoveel specialisaties hebben is de afwisseling zo fijn geen dag is hetzelfde.

Buiten mijn werk om spendeer ik mijn vrije tijd graag met mijn zoontje van bijna 2. Leuke dingen ondernemen met mijn gezin of vriendinnen. Verder ben ik ook 1 a 2 x per week in de sportschool te vinden.