Beauty

10x redenen voor een bindweefselmassage. Gymnastiek voor de huid.
Beauty · 10. mei 2022
Bindweefsel is het steunweefsel binnen in ons lichaam. Een bindweefselbehandeling en het kuurproces zijn te vergelijken met sporten en fitnesstraining. Daarom wordt bindweefselmassage ook wel fitness voor de huid genoemd. Met bindweefselmassage wordt dus juist dit herstelvermogen aangesproken. Dit verschilt per individu. Iedereen heeft natuurlijk een andere huid en herstelproces. Voor het beste resultaat is dus een bindweefselmassage in kuurverband aan te bevelen
Beauty · 06. september 2019
Vanaf 16 september Introduceren we bij Bizonder Wellness Centre de meest innovatieve en revolutionaire behandelmethode voor huidverbetering en huidverjonging. Beauty Defect Repair. Als Bizonder Beauty Experts waren wij al een aantal jaar opzoek naar een behandelmethode welke verbluffend mooie en toch met natuurlijke resultaten de huid kan verjongen en verbeteren.

Beauty · 13. maart 2019
Dermalogica's allernieuwste moisturizer -Prisma Protect SPF30- is een ware master mulitasker voor de huid!
Beauty · 18. februari 2019
Oktober vorig jaar hebben we tijdens ons Beauty Experience Event succesvol het Medcos Bodywizard Cryolipolyse systeem gelanceerd. Met deze behandelmethode is het mogelijk plaatselijke in "probleemzones" vet te bevriezen.