Bizonder

webshop


Over het algemeen weet het gros van onze klanten Bizonder Wellness Centre blindelings te vinden als het gaat om het aanschaffen van verzorgingsproducten en zonnecosmetica. Nu is een groot gedeelte van ons assortiment ook via onze webshop te koop!

Vanwege de COVID-19 maatregelen is Bizonder Wellness Centre tijdelijk gesloten

 

Jammer genoeg zijn onze deuren gesloten, maar we blijven graag 24 uur en 7 dagen per week voor jullie klaar staan via onze webshop.

Plaats online een bestelling en ontvang binnen 1 tot 3 werkdagen je bestelling thuis geleverd. Onze merken dermalogica, bdr en IDUN worden door bezorgdiensten (inclusief bezorgkosten) aan huis geleverd.

 

De merken Alessandro International en Devoted Creations ontvang je vaak dezelfde dag nog persoonlijk door iemand van het team aan huis geleverd.

 

Ook als je verder weg woont is het geen probleem. 

Vul de code BEZORGING in het afrekenscherm in en wij bezorgen je bestelling GRATIS aan huis.
Let op wij leveren alleen gratis aan huis indien het afleveradres zich bevindt binnen een straal van 15km vanaf Hoogvliet. Daarbuiten zijn de bezorgkosten minimaal €5,95. Wij brengen deze verzendkosten dan achteraf in rekening.

 

Het hele assortiment is online te vinden onder het knoppen en foto's van de merken of stuur je bestelling via de mail info@bizonderwellness.nl


Onze merken

Beauty


 

dermalogica

Dermalogica heeft als belangrijkste pijler het gebruiken van hoogwaardige ingrediënten voor het realiseren van een gezonde huid. Werkstoffen en ingrediënten waarvan de werking in onderzoek is bewezen.
Dat is de reden dat Dermalogica nooit standaard ingrediënten gebruikt, zoals minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol en synthetische kleur- en geurstoffen. Dit zijn werkstoffen die de huid kunnen uitdrogend, verstoppen en irriteren.  
"Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis."

Let op! Je wordt naar ons webshop portaal bij onze leverancier doorgestuurd.


Beauty Defect Repair

Beauty Defect Repair Is meer dan alleen huidverzorging. Met de bdr methode kun je daadwerkelijk de huidconditie verbeteren. In combinatie met de hightech producten maakt dit "medical beauty" het mogelijk om de structuur en conditie van de huid te transformeren en veroudering van de huid af te remmen. Bdr is geschikt voor alle huidtypen, verschillende huidcondities en alle huidproblemen.

In vergelijking met andere producten worden actieve werkstoffen tot in dieper liggende huidlagen getransporteerd, waar door constante verzorging de weerstand van de huid wordt vergroot. In feite dus “Age Repair” – niet alleen “Anti-age” 

Let op! Je wordt naar ons webshop portaal bij onze leverancier doorgestuurd.


IDUN Minerals

IDUN Minerals is in Zweden door een team van wetenschappers en huidexperts wetenschappelijk ontwikkeld. Het is een full colour make-up lijn op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up. Daardoor is het geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzendragers. IDUN Minerals bestaat uit: minerale powders, liquid foundations, concealers, blushers, bronzers, lipgloss, lipsticks, eyeshadows, mascara’s, eye-/brow pencils, brushesen meer..

Hoe gebruik ik de producten van IDUN Minerals? Bekijk de Tutorials: https://www.idunminerals.nl/tutorials

Let op! Je wordt naar ons webshop portaal bij onze leverancier doorgestuurd.


Onze merken

Sun


Devoted creations

Devoted Creations producten typeren zich door het gebruik van Aloé vera als basis ingrediënt. De hydraterende en herstellende eigenschappen van Aloë vera staan garant voor een buitengewone verzorging van de huid. De producen bevatten bovendien innoverende bruiningscomplexen, hoogwaardige bruiningsversnellers, bronzers en huidverbeterende ingrediënten.
Neem jij zonnen en je huid serieus? Met de producten van Devoted Creations ben je ervan verzekerd dat jouw huid optimaal verzorgd wordt en dat je de best mogelijke bruiningsresultaten behaald.

 

 


CADEAUBONNEN