Prijsverhogingen 2022
Algemeen · 07. december 2021
COVID-19 heeft heel wat teweeg gebracht in 2020 en 2021. Helaas zijn de gevolgen voor de beauty en wellness branche groot gebleken. Voor ons blijft, ondank dit alles, kwaliteit en service voorop staan. Om ook in het nieuwe jaar de hoge kwaliteit en service van Bizonder Wellness Centre te kunnen blijven waarborgen zijn wij genoodzaakt om onze prijzen te verhogen
Nieuwe huisstijl
Algemeen · 06. april 2021
Vandaag lanceren we onze nieuwe huisstijl: een nieuw logo hebben we al ruim 3 jaar en vandaag vullen we dat aan met een nieuwe slogan, nieuwe visuals en frisse communicatie.

Wij hebben licht nodig
Algemeen · 03. maart 2021
Beste regering, burgermeesters en gemeente bestuurders, Wij als onderneming en onze klanten vragen zich af waarom de zonnestudio’s in het huidige corona beleid nog niet de mogelijkheid krijgen om weer open te gaan?
6 manieren waarop je Bizonder Wellness Centre kunt helpen.
Algemeen · 03. februari 2021
Veel mensen willen weten hoe ze ons team in deze lastige periode kunnen helpen. Het is zo fijn om te ervaren hoe klanten ons bedrijf een warm hart toedragen.

Verantwoord Zonnen · 10. september 2019
Nog niet zo lang terug van vakantie. Je bent compleet relaxed en mooi bruin. Beter gezegd: je pronkt met je mooie summer glow. Met deze 5 tips kun je nog lang blijven stralen, ook al moet je weer aan de bak.
Beauty · 06. september 2019
Vanaf 16 september Introduceren we bij Bizonder Wellness Centre de meest innovatieve en revolutionaire behandelmethode voor huidverbetering en huidverjonging. Beauty Defect Repair. Als Bizonder Beauty Experts waren wij al een aantal jaar opzoek naar een behandelmethode welke verbluffend mooie en toch met natuurlijke resultaten de huid kan verjongen en verbeteren.

Beauty · 13. maart 2019
Dermalogica's allernieuwste moisturizer -Prisma Protect SPF30- is een ware master mulitasker voor de huid!
Verantwoord Zonnen · 25. februari 2019
Hoe je verantwoord en eenvoudig een mooie egale kleur krijgt waarvan je lang kunt genieten.

Beauty · 18. februari 2019
Oktober vorig jaar hebben we tijdens ons Beauty Experience Event succesvol het Medcos Bodywizard Cryolipolyse systeem gelanceerd. Met deze behandelmethode is het mogelijk plaatselijke in "probleemzones" vet te bevriezen.
Algemeen · 12. februari 2019
In het licht van alle veranderingen van het afgelopen jaar vonden wij het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van de website. Juan is daarom de afgelopen maanden druk bezig geweest met het design en de bouw van de nieuwe website.