Verantwoord Zonnen · 10. september 2019
Nog niet zo lang terug van vakantie. Je bent compleet relaxed en mooi bruin. Beter gezegd: je pronkt met je mooie summer glow. Met deze 5 tips kun je nog lang blijven stralen, ook al moet je weer aan de bak.
Beauty · 06. september 2019
Vanaf 16 september Introduceren we bij Bizonder Wellness Centre de meest innovatieve en revolutionaire behandelmethode voor huidverbetering en huidverjonging. Beauty Defect Repair. Als Bizonder Beauty Experts waren wij al een aantal jaar opzoek naar een behandelmethode welke verbluffend mooie en toch met natuurlijke resultaten de huid kan verjongen en verbeteren.

Beauty · 13. maart 2019
Dermalogica's allernieuwste moisturizer -Prisma Protect SPF30- is een ware master mulitasker voor de huid!
Verantwoord Zonnen · 25. februari 2019
Hoe je verantwoord en eenvoudig een mooie egale kleur krijgt waarvan je lang kunt genieten.

Beauty · 18. februari 2019
Oktober vorig jaar hebben we tijdens ons Beauty Experience Event succesvol het Medcos Bodywizard Cryolipolyse systeem gelanceerd. Met deze behandelmethode is het mogelijk plaatselijke in "probleemzones" vet te bevriezen.
Algemeen · 12. februari 2019
In het licht van alle veranderingen van het afgelopen jaar vonden wij het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk van de website. Juan is daarom de afgelopen maanden druk bezig geweest met het design en de bouw van de nieuwe website.