BIZONDER VOORDELIG ZONNEN

Bizonder Wellness Centre is de uitgeproken plek waar compleet onthaasten en

het krijgen van een mooi egaal bruine teint samengaan. 

Prestige 1100
€13 tot maximaal 20 minuten.

Langer zonnen kan tegen een meerprijs van €1,= per minuut. 

Classic 700
€8,50 tot maximaal 20 minuten.

Langer zonnen kan tegen een meerprijs van €0.75 per minuut. 

Excellence 900
€11 tot maximaal 20 minuten.

Langer zonnen kan tegen een meerprijs van €0.75 per minuut. 

Prestige 1600
€15 tot maximaal 20 minuten.

Langer zonnen kan tegen een meerprijs van €1,= per minuut. 

ZonTeGoed

Wil je regelmatig gebruik maken van de zonnebank? Dan loont het om een Zontegoed aan te schaffen. Wanneer je bij ons in ons klantenbestand staat, stort je hierbij een bepaald bedrag op je naam en ontvang je van meerdere BONUS SESSIES. Je zonsessie wordt daardoor een stuk voordeliger. 

 

  • Stort €30   | 3x Zonnen
  • Stort €60   | 6x Zonnen
  • Stort €80   | 9x Zonnen
  • Stort €110 | 13x Zonnen

Na elke zonnesessie wordt het Zontegoed met 1 sessie vermindert. Ongeacht het type zonnebank of de duur waarvoor je wilt zonnen. Je zit dus niet vast aan een bepaalde zonnebank of een bepaalde tijdsduur. Het Zontegoed is maximaal 1 jaar geldig en niet inwisselbaar voor contanten. Verder is het niet te gebruiken in combinatie met acties. 

Membership

Wil je wekelijks zonnen? Dan biedt het Membership je het meeste voordeel. Professioneel zonnen voor een vast lag bedrag per maand.

Een Membership biedt je een ZonBundel van vier keer per maand tot maximaal 30 minuten zonnen, een vast voordeelpercentage voor (zonne)cosmetica en behandelingen, afhankelijk van het afgesloten pakket. Zon je een maand buiten je bundel (vanaf de 5e keer), dan reken je maximaal €10,00 per extra keer af. Ook dit is afhankelijk van het gekozen Membership pakket.

Bij aanvang van je Membership worden de eerste maand en eenmalige administratiekosten van €7,50 in rekening gebracht. 

Ps. Houd er bij het aanschaffen van het membership rekening mee dat een Membership per kalender maand loopt. Verstandig is om deze uiterlijk in de eerste 2 weken van de maand in te laten gaan.